Waarom Kemp.

Verloop, verzuim, ontevredenheid en gedoe?

Ik ondersteun werkgevers in duurzame inzetbaarheid van het personeel. Ik breng heel werkend Nederland fluitend naar zijn pensioen. Dit doe ik, door het anders te doen. Ik ben onafhankelijk, ondernemend en adviseer pro-actief over gezonde, vitale arbeidsomstandigheden en een goede werksfeer. Zo begeleid ik professionals in een handomdraai naar kwaliteit, eigenaarschap en werkplezier.

Wordt het dan niet eens tijd om het aan te pakken?

Natuurlijk ben ik er ook in geval van mentaal verzuim. Dan ga ik samen met de werkgever en de werknemer aan de slag om te zien wat er aan de hand is en vooral: wat er mogelijk is.  Ik kijk hierbij altijd naar de mens als geheel en zet waar nodig een bedrijfsfysiotherapeut of psychomotorisch therapeut in. Ik focus op wat er wel kan en zal elk consult inrichten naar het behalen van de vooraf gestelde doelen. Ik bied duidelijke adviezen, in heldere taal. Efficiënt en persoonlijk. Vanuit oprechte aandacht voor mensen en werk lever ik de beste psychologische zorg aan werkend Nederland.

Diensten Kemp.

Gezondheid is het vermogen om mee te bewegen met verandering.

Stagneert dit?
We kunnen op twee manieren samen werken: 

Over Kemp.

Mijn naam is Kemp. Michelle Kemp.

Je kunt wel stellen dat het fundament van mijn praktijk zich heeft gevestigd op een zure oprisping voor het vak. Ik ben zakelijker dan de gemiddelde psycholoog. Een kwaliteit, weet ik nu.

Als 16-jarig meisje wist ik het zeker; ik wilde psycholoog worden. Dus dat gebeurde. Bloed, zweet en tranen, máár; met het papiertje op zak ging ik vol enthousiasme de wijde wereld in en liet me dagelijks opsluiten achter 8 automatische deuren binnen de krochten van de TBS. 

In toenemende mate merkte ik dat er een mismatch was tussen mij en de gebaande paden. Ik verliet de TBS voor de specialistische GGZ. Maar ook daar had ik weinig compassie voor de cliënt en de starre beroepenstructuur. 

Klanten noemen mij scherp, uitdagend en fijn in de omgang. 

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik geprobeerd heb me aan te passen, te doen wat van me verwacht werd. Het lukt mij nou eenmaal slecht om de kudde te volgen of te gedijen in logge managementstructuren. Ik had zoveel gesprekken met cliënten over hun 'gevangenschap' bij een baas, terwijl ik zelf ook gevangen zat. Ik had ondertussen veel ideeën opgedaan over goed werkgeverschap én goed werknemerschap.  Om tot werkplezier te komen moest ik verder, anders, beter.  Het roer moest om.

In mijn zoektocht naar uitdaging, veelzijdigheid en flexibiliteit heb ik besloten een eigen bedrijf te starten. Dit is de start van Kemp geweest. 

Mijn vrienden noemen mij Kempie of Efficiëllie.

Binnen Kemp laat ik me graag inspireren door professionals die een veranderslag willen maken binnen hun organisatie. Wat een verademing om te werken met mensen die zelf ook voorbij het gedoe willen. Sterker nog; vaak helemaal niet eens zitten te wachten op een psycholoog. En dáár word ik dan weer een betere psycholoog van.

Door mijn brede ervaring kan ik snel en effectief ingezet worden. Klanten en opdrachtgevers ervaren mij als een ondernemer, efficiënt, innovatief, direct en iemand met lef. Met humor, maar ook met mensenkennis en levenservaring blijf ik altijd in verbinding.

Genoeg over mij. Wat vind jij van mij?

Kemp. referenties


Janssens pharma

"Michelle weet als geen ander de tot kern van het probleem te komen om daarmee kwaliteit in mijn te brengen "

Pietersen advocatuur

"Met passie en doordacht handelen van michelle is ons team gegroeid'

notariskantoor van Leeuwen 

"Nooit geweten dat wij zoveel team spirtit hasdden, dank Michelle "