Informatie voor de werknemer

Loop jij ergens tegenaan op je werk en zou jij hier graag individuele begeleiding voor willen? Dat kan. Ik begeleid professionals rondom werkthema's, waarbij het uitgangspunt is dat jij weer tot werkplezier komt. In de behandeling wordt de focus gelegd op herstel van functioneren op de werkvloer, maar alles wat goed functioneren in de weg staat (werk en privé) kan besproken worden. 

Door de coaching bij Kemp ontstaan er inzicht in jouw complexe en dynamische context als professional, maar ook in je eigen gedrag, mindset en patronen. Dit zorgt ervoor dat jij je bewuster bent van jouw mentale fitheid wat een positieve impact heeft op je effectiviteit en daarmee de lange termijn prestaties van jezelf, je team en de organisatie.

Naast preventieve interventies richt ik mij ook op professionals waarbij er een disbalans is ontstaan tussen draaglast en draagkracht. Ik behandel professionals met stress, overspannenheid, burn-out en/of andere klachten.

Het is belangrijk om te weten dat er geen informatie verstrekt wordt aan je werkgever. De gesprekken die wij voeren zijn vertrouwelijk. De gesprekken vinden plaats bij opdrachtgever of in mijn praktijk in Zwolle. Ik kan je leidinggevende benaderen om akkoord te vragen voor de offerte van het behandelprogramma. Een traject verloopt als volgt;